Fyrværkeri

Alle fortjener et godt fyrværkeri show

Billig og kvalitet går sjældent hånd i hånd. Dog mener vi, at alle fortjener gode oplevelser med fyrværkeri som skaber gode minder. Det kan være en stor flot raket eller et batteri med alt det bedste pakket sammen i en lille papkasse som varer længe. Det er fantastisk smukt at se på, når krudtet går af og lyser nattehimlen op i et hav af effekter og farver.

Hos Knaldkassen i Løgstrup kan du finde det hele, både nytårsraketter, batterier, fontæner og meget mere.

Vil du imponere de andre nytårsaften?

Fyrværkeri vækker mange sanser. De mange hundredevis af farver på den mørke himmel kombineret med et imponerende brag og efterfulgt af duften af krudt kan næsten gøre en afhængig. Derudover kan konkurrencen på vejen eller blandt venner få de fleste til at gøre sig ufattelig umage i deres valg af årets fyrværkeri.

Vi forstår det alt for godt!

Derfor vil vi gøre vores absolut bedste for at kunne tilbyde dig de rakketer og batterier som skaber en WOW-effekt og gør folk målløse.

Hyggelig og billig fyrværkeri

Alle fortjener kun gode oplevelser med fyrværkeri. Ved køb af fyrværkeri skal du derfor sikre at det overholder lovgivningen og er CE-mærket. Hele vores sortiment er nøje udvalgt fra vores leverandører ved gennemgang af sikkerhed, tests og videoer. Det gælder alt lige fra batterier, raketter, bomberør og fontæner til alverdens festartikler og sjov. Vi kan derfor garantere det flotteste fyrværkeri på markedet til de bedste priser. Fyrværkeri i Viborg kan købes hos Knaldkassen.