Bæredygtig fyrværkeri

Findes der bæredygtigt fyrværkeri?

Fra planer om batterier og raketter til det fysisk er klar til affyring hos forbrugerne gennemgår alt fyrværkeri en lang rejse. Først og fremmest skal det tegnes og teknisk beregnes af profesionelle virksomheder i branchen. I produktionen er det vigtigt at tage stilling til materialer, maskiner og arbejdsprocesser for at opnå mindst mulig spild og sikre at sikkerheden er i top med CE-mærke.

Efter at fyrværkeriet er fremstillet skal det sikkerhedsgodkendes, fragtes og sættes frem i butikker og telte for at blive håndteret af medarbejdere til forbrugerne. Til sidst står hele familien, venner eller bekendte klar til at lunten antændes og himlen fyldes med en masse farver og effekter til at skabe en fantastisk fælles oplevelse.

Festfyrværkeri i god kvalitet

For kun få år tilbage var det desværre mængden som blev prioriteret i fyrværkeri branchen fremfor kvaliteten. I dag er forbrugerne langt mere bevidste omkring kvalitet og service for at finde frem til de bedste oplevelser med fyrværkeri.

Hos Knaldkassen ser vi alt fyrværkeri an inden det besluttes om det skal være en del af årets sortiment forr at kunne tilbyde det bedste vores besøgende.

CE-mærket fyrværkeri hos Knaldkassen

Det er lovbestemt, at pyrotekniske artikler har CE-mærkning for at vise, at de væsentlige sikkerhedskrav overholdes. Alle varer hos Knaldkassen er CE-mærket og har hermed gennemgået alle sikkerhedsforanstaltninger. Hermed kan vi garrantere, at vores fyrværkeri er sikkert at anvende for alle der er påpasselige.

Plastikfrit fyrværkeri

For at skåne miljøet anvender vi kun fyrværkeri som er helt plastikfrit. Derfor benytter vi leverandøren afac.dk som har elimineret alt plastik i deres fyrværkeriproduktion som nogen af de første i Danmark. Hermed kan vi tilbyde 100% plastikfrit festfyrværkeri til gode priser i Danmark.

Hvis du har spørgsmål til noget omkring ovenstående, så tøv ikke med at kontakte os.