Handelsbetingelser

På denne side kan du læse vores handelsbetingelser vedrørende online køb på knaldkassen.dk. Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du er i tvivl omkring noget – find vores kontaktinformation her.

Generelt

Når du bestiller nytårsfyrværkeri, nytårspynt og tilbehør på knaldkassen.dk accepterer du samtidig vores handelsbetingelser. Disse kan du finde på denne side. Herudover gælder Dansk lov om køb og aftale, herunder reglerne om forbrugerkøb. Alle priser er inklusiv moms. Bemærk det er dit eget ansvar, at fyrværkeriet opbevares og anvendes efter lovens forskrifter. Aldersgrænsen for køb er 18 år. Efter køb fremsendes alene en oversigt over bestillinger. Denne er ikke en bekræftelse på handlen. Bekræftelsen følger separat når ordren ekspederes. Denne fremsendes på email. I de tilfælde, hvor ordremængden ikke accepteres, vil kunden blive kontaktet hurtigst muligt. Information om gældende love på området kan b.la. findes på Sikkerhedsstyrelsens hjemmeside. Der tages forbehold for trykfejl, udsolgte varer og leveringssvigt. Erstatningsvarer med andet omslag i samme eller bedre kvalitet kan forekomme. Ligeledes kan mindre ændringer i sortimenterne kan forekomme. Der tages forbehold for udsolgte varer og ufremkommeligt vejr, ligesom der kan forekomme længere leveringstid i perioder.

Bestilling

Du kan købe direkte på salgsstederne uden at bestille på forhånd, du kan også vælge at forudbestille her på hjemmesiden og betale samt afhente på vores salgssted. Aldersgrænse for køb af produkter på siden er 18 år og gyldigt Billed-ID, som pas eller kørekort, kan bedes fremvist ved afhentning af varerne. Efter køb fremsendes en oversigt over bestillinger på email. Denne er ikke en bekræftelse på handlen. Bekræftelsen følger separat når ordren ekspederes. Denne fremsendes ligeledes på email. I de tilfælde, hvor ordremængden ikke accepteres, vil kunden blive kontaktet hurtigst muligt. 

Priser, særlige tilbud og køb

Alle priser er i angivet i danske kroner (DKK) og er inkl. 25% moms. Knaldkassen.dk forbeholder sig ret til at begrænse antal købte enheder pr. kunde. Priserne er gældende indenfor Danmarks grænser, ekskl. Færøerne og Grønland.

Afhentning / click & collect

Når du bestiller produkter til afhentning skal det afhentes på vores adresse Hovedgaden 1, 8831 Løgstrup mellem d. 27/12 og 30/12.

Forbehold for salg

Der tages forbehold for trykfejl, udsolgte varer, afgiftsændringer, leveringsforsinkelser og leveringssvigt. Erstatningsvarer med andet omslag i samme eller bedre kvalitet kan forekomme. Ligeledes kan mindre ændringer i sortimenterne forekomme. Der tages forbehold for udsolgte varer og ufremkommeligt vejr / force major, ligesom der kan forekomme længere leveringstid i perioder.

Betaling

Der kan betales kontant på salgsstedet og med følgende betalingskort: Dankort, VISA Kort, MasterCard, Maestro og Visa Elektron. Der tillægges et mindre kortgebyr og afhænger af valg af betalingskort eksempelvis hvis der betales med et betalingskort, der er udstedt af en bank eller en betalingskortordning, der er beliggende uden for EU eller hvis der betales med et firmakort. Gebyret afhænger af købsbeløbet. Kortgebyret fremgår af betalingssiden. Kreditkortbetaling bliver trukket på din konto, når ordren er ekspederet og varerne er klar til afhentning. På fysiske salgssteder kan du, foruden betaling med de nævnte kort, også betale kontant.

Sikkerhed ved betaling

Ved betaling med kreditkort vil overførslen af dine kortinformationer og det aftalte købs beløb ske i krypteret form. OnPay betalingsløsningen benytter SSL-kryptering i kommunikationen med Nets og Clearhouse (en af nordens største indløser af betalingskort). Ligeledes benyttes SSL-kryptering i kommunikationen mellem kunderne og serveren, hvor ePay er placeret. Dette betyder, at alle oplysninger, der sendes over internet, er krypteret med et sikkerheds-certifikat. Dette gør, at det ikke er muligt for uvedkommende at opsnappe informationer om kundernes kreditkort. Der kan aldrig blive trukket mere end det beløb, du har accepteret ved din bestilling.

Personoplysninger, som indtastes i forbindelse med køb behandles jvf. vores persondata politik.

Reklamation

Du har 2 års reklamationsret fra modtagelsen af varen, dog skal du reklamere inden rimelig tid, efter du har konstateret en mangel. Hvis du ønsker at benytte din ret til reklamation, bedes du altid oplyse ordrenummer, produkttype og en kort beskrivelse af fejlen.

Returnering

Du har muligheden for at returnere dine varer. Hvis du ønsker at returnere dine varer, skal du følge nedenstående:

  • Ved returnering kan du IKKE returnere fyrværkeriet i en butik, men du henvises i stedet for til at skrive en mail til: info@knaldkassen.dk og aftale nærmere forløb.
  • Varerne skal returneres i ubrudt emballage.

Ansvarlig

Denne webshop og handelsbetingelser ejes og er publiceret af:
Firma: Summits ApS
Adresse: Hermodsvej 5B,
Postnr.: 8230 Åbyhøj
Telefon: (+45) 27 57 86 64
Email: info@knaldkassen.dk
CVR. 44444399

Hvis du har spørgsmål til vores handelsbetingelser, er du velkommen til at kontakte os.

Opdateret d. 14. november 2023.