Corona fyrværkeri

Festfyrværkeri på en coronavenlig måde

År 2021 slutter desværre stadig med pandemien COVID-19. Det kræver, at vi endnu en gang husker foranstaltningerne for afstand, spritte af og antal gæster til sin nytårsaften. Samtidig skal hver person være opmærksom på afstand i områder med mange mennesker for at undgå smitte. Hos Knaldkassen har vi skabt en nyt initiativ for at hjælpe til at alle får den bedste aften i en coronaperiode.

Projekt Coronavenlig Fyrværkeri

For at undgå mange køer og store samlinger af mennesker, har vi på rekordtid fået udviklet en webshop (knaldkassen.dk) til at alle kan bestille vores festfyrværkeri og festlige sager til nytårsaften. Det er muligt at bestille de fleste af vores varer online og så afhente ordren pakket og klar hos os lige undenfor Viborg indenfor vores åbningstider. Her er det muligt enten selv at afhente ordren i vores telt eller at få det leveret til sin bil.

For at vi kan identificere en ordre kræver det, at man fremviser sit ID med navn og billede ved afhentning. På den måde sikrer vi også, at aldersgrænsen på 18 år for køb af festfyrværkeri bliver overholdt.

Vi håber, at du vil afprøve vores nye projekt og give os besked, hvis du falder over noget, som vi kan forbedre.